Motorcykelklubben MIDGAARD MC THORSØ

MOTORCYKELKLUBBEN
MIDGAARD MC THORSØ

BANEALLE 6c

 

Thorsø har fået en motorcykelklub, med navnet ”MIDGAARD MC THORSØ” som er registreret og godkendt af Bikerfonden d. 20. feb. 2013. De har i 2013 lejet sig ind i nogle lokaler på Banealle, som tidligere var produktionslokaler for Thorsø Stolefabrik. De har selv ydet mange arbejdstimer med at indrette lokalerne til værksted, køkken og klublokale, samt en lækker terrasse.

At navnet MIDGAARD indgår i deres klubnavn, skyldes at det var hos en privat på Midgårdsvej, man startede med at mødes. Til at begynde med skulle navnet være THORSØ MC, men det blev der vist en stor diskussion om, – da der var nogle af motorcykel entusiasterne der mente, at når det er startet på Midgårdsvej skulle ”MIDGAARD” være med i navnet, – hvilket det jo endte med.

 22a-w-2014-m120a-w-2014-m124a-w-2014-m126a-w-2014-m130a-w-2014-m1

 

Navnet ”MIDGAARD MC THORSØ” er flot dekoreret på klubmedlemmernes ryg, så man kan se hvilken klub de kommer fra. Så hvis man møder en af Thorsøs motorcykel entusiaster med deres klubmærke på ryggen, skal man ikke tro at det er en ”ROCKER” man møder, – nej de fleste er ganske almindelige familiemennesker med både børn og børnebørn, hvor motorcyklen er deres hobby i fritiden. – Ja gennemsnitsalderen på nuværende tidspunkt nævner jeg ikke, men det er ved at være meget erfarne mennesker.

Klubben ”MIDGAARD MC THORSØ” der har 31 medlemmer, havde åben hus 1. nov. 2014 hvor alle der var interesserede kunne komme og se lokaliteterne i klubben. Klubbens medlemmer havde udstillet nogle af deres flotte motorcykler, og bød på kaffe, kage og så lige et par Hot Dogs til hjemvejen.

2014. 1. april afholdt klubben stiftende generalforsamling, hvor de forskellige formaliteter blev vedtaget, og konstituerede en bestyrelse med følgende: Formand Torkild Rasmussen, Næstformand Freddy Nielsen, Kasserer Ole Olsen, Bestyrelsesmedlemmer Annette Jørgensen og Susanne Horn.

 32a-w-2014-m136a-w-2014-m140a-w-2014-m142a-w-2014-m146a-w-2014-m1

 

Hvad er det der gør at man bliver motorcykel entusiast? – Ja måske når det er en dejlig sommerdag, og man så kan få listet konen, k…….., madammen eller en anden op på bagsædet til at nusse en bag øret, når man tøffer ud af landevejen, – og nyder den grønne natur, friske vind og den varme sol. – Det må være livet, – ja lige indtil olielampen lyser, eller en punktering. – Så god vind til ”MIDGAARD MC THORSØ”.

 

SE FILM OM MIDGAARD MC THORSØ

 

Af Jørgen Jensen, Thorsø 2014.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der er lukket for kommentarer.