Egnsfest 2014 ved Thorsø Pavillon.

EGNSFESTEN 2014

 

Egnsfesten 2014 startede den 1 weekend i februar med en planlagt halfest fredag, – og lørdag med spisning, musik og underholdning. Men der var ikke opbakning eller tilmeldinger nok, så festen om lørdagen kunne gennemføres. – Der blev dog holdt et Stand up show, med Carsten Eskelund, da man ikke kunne nå at aflyse dette arrangement. – Fredag var der Børnefest for årgangen 3 – 6 klasse, og senere på aftenen alkoholfri ungdomsfest for de unge, som der var god opbakning til.

Billeder fra festpladsen.

20a-w-2014-1ef26a-w-2014-1tif26a-w-2014-rkef28a-w-2014-rk36a-w-2014-1ef

 

Egnsfesten i Kr. Himmelfartsferien d. 28. – 30.maj på festpladsen ved Thorsø Pavillon, startede onsdag aften med bankospil i teltet, og torsdag morgen med kondibingo gåtur med efterfølgende morgenkaffe, hvorefter festpladsen blev åbnet med en tale af Byrådsmedlem Dan Jensen fra Thorsø.

På festpladsen var opstillet hoppeborge, en ”Fald i vand maskine” som der var vel besøgt. – Thorsø Ride Klub var også på pladsen, hvor der var mulighed for en tur på hesteryg. – Også gymnaster fra idrætsforeningen var på pladsen, der lavede flot gymnastikopvisning. – Spejderne bagte pandekager, – og der var en forhindringsbane, som flere piger og drenge prøvede kræfter med. Der kunne også købes lækker grill-bøffer m.v. – som blev tilberedt af ”Det Lokale Grillteam” som man vist godt kalde dem, da de samme personer har stået for tilberedningen ved tidligere egnsfester.

De helt unge mennesker på pladsen blev musikalsk aktiveret af Kolling & Lillebror. Der var torsdag og fredag aften musikunderholdning i teltet, – og fredag aften var der festfyrværkeri af Power Color. Under festdagene var der fint vejr, og mange mennesker på festpladsen, – så mon ikke der bliver overskud fra årets Egnsfest til de arrangerende foreninger: VIF Vejerslev og TIF Thorsø.

 

FILM EGNSFESTEN 2014 DEL 1.

 

 

FILM EGNSFESTEN 2014 DEL 2.

 

 

Af Jørgen Jensen, Thorsø 2014.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der er lukket for kommentarer.